Spring til indhold

Om "På Sporet"

Et hus med højt til loftet og skønne faciliteter

"På Sporet" danner ramme for aktiviteter og tilbud til en bred gruppe af mennesker, som af forskellige årsager har det svært -  fx på grund af en livskrise, stress eller forskellige psykiske vanskeligheder. Huset byder samtidig velkommen til foreninger, frivillige og andre, som har lyst til at investere tid, energi og kreativitet, og dermed invitere flere ind i fællesskaberne i husets gode rammer.

Vi tror på magien i fællesskabet - og vi tror på dig!

Huset ”På Sporet” er for alle i Rudersdal og danner ramme for både aktiviteter, rehabiliterende tilbud og frivilligbaserede tiltag, som fungerer side om side og i samarbejde. Vi tror på at fællesskaber gør noget godt for alle, og faktisk er det ikke bare noget vi tror på, men noget vi ved: Forskning viser, at vores livskvalitet og mentale sundhed øges gennem deltagelse i aktiviteter og sociale fællesskaber. 
”På Sporet” skabes hele tiden af de mennesker, som bruger det – derfor er vi et hus i konstant udvikling, og vores aktiviteter skifter løbende. Eksempler på aktiviteter kan være litteraturgruppe, musikgrupper, naturforløb, krea-grupper, sangværksted og meget mere. 
Hos os kan du opleve den energi, der kan opstå i mødet med mennesker, du ellers ikke ville have mødt.Du kan møde dem, der ligner dig – og dem, som er forskellige fra dig, og derigennem opleve dig selv på nye måder og få dybere kendskab til andre.

Har livet været svært?

”På Sporet” har aktiviteter, der er åbne for alle, men også aktiviteter, der er særligt målrettet dig, der går gennem en svær tid, har stress eller forskellige psykiske vanskeligheder.  Her har du mulighed for at genopdage dine ressourcer, udvikle nye kompetencer og få støtte til at indgå i fællesskaber. Vi afholder jævnligt  forskellige læringsforløb, som kan understøtte din vej til recovery, fx ”Mentalt velvære”, ”Ud i naturen” og ”5 veje til et godt liv”..
”På Sporet” er desuden et tilbud for dig, som er med i et forløb via kommunen, "Godt på vej". Vi har læringsforløb, som er målrettet dig, og vi har fagligt personale, som kan støtte dig i din proces videre i livet. Se link herunder.

 ‌Godt på vej‌ 

4 medarbejdere side om side

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om husets muligheder, og hvordan du kommer i gang? 

Så er du meget velkommen til at give os  et ring på husets tlf.: 72 68 36 09

Alternativt til Julie på 72683428

eller Henriette på 72683363

Vi ringer tilbage, hvis du lægger en besked. 

Du er også velkommen til at sende os en mail via nempost:

På Sporet - Rønnebærvej 19​

Skriv også til os, hvis du ønsker at stå på vores nyhedsmailliste.

 

Facebook - På Sporet

Instagram - På Sporet