Spring til indhold

'Godt på vej'

Dine drømme og ønsker sætter kursen

"Godt på vej" er et kort skræddersyet forløb på 3-6 måneder, som har fokus på at hjælpe dig videre i dit liv ud fra dine egne drømme og ønsker.  

Sådan foregår forløbet

Når du indgår i et forløb, starter vi med et møde, hvor forskellige relevante samarbejdspartnere kan deltage. Mødet har fokus på at komme nærmere på, hvilken forandring du ønsker i dit liv, og vi finder ved fælles hjælp frem til de forskellige muligheder, som kan være med til at hjælpe dig videre.

Dit personlige forløb sammensættes herefter af forskellige tiltag. Her kan aktiviteter og tiltag i På Sporet indgå, mens andre dele kan foregå i lokalsamfundet. Det kan for eksempel være deltagelse i foreninger, kulturarrangementer eller frivilligt arbejde.

Tanken er, at de forskellige elementer i dit forløb skal hjælpe dig til at genfinde dine ressourcer  samt give dig forskellige værktøjer, som du selv kan arbejde videre med efter forløbet.

Se aktiviteter og tiltag her i huset, som kan være en del af dit forløb:

Vær med i fællesskabet

Tovholder

Du får en tovholder, som følger dig i hele forløbet og hjælper dig med at få kontakt til de tilbud og muligheder, der er relevante for dig.

Ring til os hvis du vil vide mere om "Godt på Vej" tlf.: 72 68 33 79

Du kan også henvende dig til:

Åben Rådgivning,  På Sporet, Rønnebærvej 19:  Tirsdage 13.00-15.00 og torsdage fra 14.30- 16.30.