Spring til indhold

Få indflydelse

Indflydelse i dagligdagen og via brugerrådet

OBS! Møde vedr. fremtidens brugerindflydelse

Vi er pt. i en proces vedrørende formen på fremtidens brugerindflydelse hos På Sporet. Skal vi fortsat have et brugerråd, eller skal vi finde en anden form. Alle er velkomne til møde om dette tirsdag d. 14. februar kl. 16.

Brugerindflydelsen som den foregår lige nu:

Du kan være med til at præge huset ”På Sporet” - både ved selv at starte en aktivitet op, deltae i arbejdsgrupper eller tage initiativer i dagligdagen. Derudover har du mulighed for indflydelse via vores Brugerråd. I Brugerrådet har vi fokus på, hvad det er for et hus, vi gerne vil være. Vi tager mange forskellige emner op, fx. : Aktiviteter, haveindretning, gæsteregler og samarbejde med lokalsamfundet, men også konkrete emner som nyanskaffelser og ansøgninger om penge til aktiviteter. 

Hvorfor have et Brugerråd?

  • For at du sikres ejerskab og medindflydelse
  • For at sikre at "På Sporet" indeholder det, du ønsker og har behov for
  • For at "På Sporet" i større grad samarbejder med det omgivende samfund samt tiltrækker flere forskellige mennesker

Daglig leder af "På Sporet" Allan Steen Vilhelmsen er formand for rådet. 

Følg med i Brugerrådets arbejde

Du er altid velkommen til at deltage på Brugerrådets møder eller tale med brugerrådsrepræsentanterne. Du kan desuden følge med i Brugerrådets arbejde via vores referater, som du blandt andet kan se på vores interaktive borgerguide IBG.

Kontakt os og hør mere om Brugerrådet, hvem der er dine repræsentanter, hvordan du bliver gæst på møder samt om adgang til til IBG:

Allan Steen Vilhelmsen 72683379

Medarbejder Julie 72683428

Medarbejder Henriette 72683363