Hop til hovedindhold
Nyhed

Kursus i International Street Food

I samarbejde med SIND Rudersdal byder vi alle mandage i februar velkommen til gæstekok, underviser og bestyrelsesmedlem, Marianne Borg-Hansen. Marianne vil vise, hvordan man kan lave international gademad fra fx Japan, Libanon, Egypten, Marokko, Tunis, Armenien, Georgien, Afghanistan og Indien.

Marianne Borg Hansen har tilbragt mere end 20 år i udlandet, hvor hun har boet i Rusland, USA, Ukraine og Serbien. Derudover har hun rejst i mange andre dele af verden. At lave mad har altid være Mariannes store passion, og hun har brugt det til at lave mad på danske ambassader i udlandet, samt catering både herhjemme og i de lande hun har boet i. 

Mad til dagligdagen

Den mad der vil blive lavet på kurset, er mad, som spises til dagligt i de forskellige lande. Da kød de fleste steder er dyrt, bruges det kun i begrænset omfang. Hovedvægten bliver lagt på grøntsager og bønner, kikærter, linser, æg og ost.

Alle opskrifter vil blive samlet i en lille kogebog. Opskrifterne vil både være skrevet til flere personer og til én person, hvis man vil prøve at lave dem til sig selv.

Datoer for kursus                                                       

Mandag d. 5/2   kl. 15.45-19.00                        Tilmelding senest torsdag d.   1/2

Mandag d. 12/2 kl. 15.45-19.00                        Tilmelding senest torsdag d.   8/2

Mandag d. 19/2 kl. 15.45-19.00                        Tilmelding senest torsdag d. 15/2

Mandag d. 26/2 kl. 15.45-19.00                        Tilmelding senest torsdag d. 22/2

Mere om tilmelding:

Du kan tilmelde dig kurset en eller flere mandage ved at kontakte Henriette på:

72683363 eller hemo@rudersdal.dk

Der skal være min. 4 og max. 6 tilmeldte kurset pr. gang.

Andre kan spise med!

Ligesom når vi normalt laver mad, vil det være muligt for andre at spise med. 

Tilmelding på dagen senest kl. 14.30 via IBG eller husets telefon på 72683609

Spisetiden vil være ca. 17.45. Akkurat som vi plejer. Vi glæder os!

 

Pris pr. gang for både kursusdeltagere og medspisende er 50 Kr.

Mad på tallerkner